5 Supertips voor een betrouwbare en veilige website

Gratis e-boek

Is jouw website wel veilig?

cover-5-supertips-voor-een-betrouwbare-en-veilige-website-360x500

Onderhoud aan je website is cruciaal

Download mijn gratis e-book, waarin je leest wat je moet doen om ervoor te zorgen dat je website veilig en up-to-date blijft.

Je website is ongelooflijk belangrijk voor je bedrijf. Zorg je er wel goed voor?

Je website is een van de belangrijkste onderdelen van je bedrijf. Het is van vitaal belang dat je deze up-to-date, beschermd en online houdt, zodat deze beschikbaar is voor je klanten.

Vandaag de dag zijn er meer factoren waar je je bewust van moet zijn. Een gemiddelde website is dagelijks minstens een aantal keren doelwit van een (al dan niet geautomatiseerde) hackpoging,

In dit gratis e-boek vertel ik je wat je moet doen om je website veilig en up-to-date te houden, zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken.

“Rick is een kwaliteitsstandaard voor ons. Elke keer dat we een freelancer gaan selecteren, omschrijven we het profiel als een ‘type Rick’.

Rick is handig en denkt zo goed vooruit dat we niemand meer willen die de lat lager heeft liggen.”

Aartjan van Erkel
Auteur van bestsellers Maak ze gek! en Verleiden op internet​

Scroll naar boven

Download mijn gratis e-book en leer hoe je je website goed onderhoudt

Leer in deze mini-cursus wat je moet doen om ervoor te zorgen dat je website veilig en up-to-date blijft, te beginnen met dit gratis e-book.  Je kunt je op ieder moment met één klik weer uitschrijven.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik heb ook een hekel aan SPAM en ik ga zorgvuldig om met je e-mailadres. Naast het e-book, stuur ik je periodiek een e-mail met tips. Als je dat niet wilt, of als je van gedachten verandert, kun je je eenvoudig met één klik afmelden. Mijn privacybeleid vind je hier

Download nu gratis dit e-book en leer hoe je je website nog succesvoller maakt

Leer in deze mini-cursus hoe je je website nog succesvoller maakt, te beginnen met dit gratis e-book.  Je kunt je op ieder moment met één klik weer uitschrijven.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik heb ook een hekel aan SPAM en ik ga zorgvuldig om met je e-mailadres. Naast het e-book, stuur ik je periodiek een e-mail met tips. Als je dat niet wilt, of als je van gedachten verandert, kun je je eenvoudig met één klik afmelden. Mijn privacybeleid vind je hier