Portfolio

Five Star Academy voor Ninke van der Leck

Ninke van der Leck

Klant: Ninke van der Leck

Ninke van der Leck is een vooraanstaande coach voor personal brands, coaches en adviseurs waarbij de focus ligt op less is more. Ze helpt ondernemers om de vanzelfsprekende #1 te worden voor de bovenkant van hun markt.

Soort project:

De opdracht

Ninke van der Leck heeft begin 2020 de koers van haar bedrijf gewijzigd. Waar ze eerst veel online trainingen verkocht aan veel klanten, biedt ze nu alleen high-end coaching voor een beperkt aantal ondernemers. Daarom moest er, naast een nieuwe website, ook een nieuwe Online Leeromgeving komen. Een heuse Five Star Academy, waar haar ‘members’ echt in de watten worden gelegd. Waar ze blind alles kunnen vinden.

Kortom: een Online Leeromgeving waar gebruiksvriendelijkheid en intuïtiviteit voorop staan. En die bovendien dezelfde Premium uitstraling heeft als de website van Ninke.

Hoe ik dit heb aangepakt

Ook voor dit project heb ik weer mijn raamwerk voor Online Leeromgevingen gebruikt. Ik heb vervolgens de uitstraling van Ninke toegepast, door haar huisstijl, afbeeldingen en natuurlijk content toe te voegen.

Het team van Ninke kan eenvoudig de opnames van de maandelijkse Q&A-sessies toevoegen en het toevoegen van cursisten gaat helemaal automatisch, via ActiveCampaign.

Het resultaat

In de vorige academie raakte Ninke’s cursisten nogal eens de weg kwijt. Dat is nu helemaal verleden tijd. De members voelen zich helemaal thuis.

Ik heb Rick gevraagd mijn nieuwe website te bouwen omdat hij technisch sterk is, kennis heeft van online marketing en conversieverhogende technieken. Het is een prachtige site geworden die future-proof is en waarmee mijn team goed uit de voeten kan. We besparen nu zelfs uren wegens de gebruiksvriendelijkheid.

Ninke van der Leck
High value businesscoach
Verdien geld door je kennis te delen

Verdien geld door je kennis te delen

Met de vooruitgang van het internet in de afgelopen tien jaar en met alle beschikbare technologie is het nog nooit zo eenvoudig geweest om je kennis te delen via een online training.

In mijn gratis e-book kijken we naar vijf onderdelen die belangrijk zijn bij het plannen van je volgende online trainingen en geef ik je tips die je direct kunt toepassen.

Scroll naar boven

Download nu gratis dit e-book en leer hoe je je website nog succesvoller maakt

Leer in deze mini-cursus hoe je je website nog succesvoller maakt, te beginnen met dit gratis e-book.  Je kunt je op ieder moment met één klik weer uitschrijven.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik heb ook een hekel aan SPAM en ik ga zorgvuldig om met je e-mailadres. Naast het e-book, stuur ik je periodiek een e-mail met tips. Als je dat niet wilt, of als je van gedachten verandert, kun je je eenvoudig met één klik afmelden. Mijn privacybeleid vind je hier