Portfolio

Schrijven voor internet - Portfolio afbeelding

Nieuwe Online Leeromgeving voor Aartjan van Erkel

Aartjan van Erkel

Klant: Aartjan van Erkel

Aartjan van Erkel is internet copywriter, trainer, professioneel spreker en auteur van de bestsellers Nummer 1, MAAK ZE GEK! en  Verleiden op internet.

Hij is een vooraanstaande trainer op het gebied van verkoop, marketing en conversieoptimalisatie.

Soort project:

De Online Leeromgeving van Aartjan, die we in 2015 hebben gebouwd, was toe aan een flinke verbouwing. Voor ons was dit een extra leuke klus, want die Online Leeromgeving uit 2015 was voor ons het begin van de Online Leeromgeving zoals we die nu bouwen. De versie 0.1, zeg maar.

Bij Aartjan was er ondertussen natuurlijk ook veel veranderd. Waar hij eerst trainingen met een traditionele structuur aanbood (training met een of meerdere modules, met een of meerdere submodules), werkt Aartjan nu ook met memberships. Maandelijks krijgen abonnees een nieuwe training, en abonnees hebben alleen toegang tot de trainingen vanaf het moment dat ze lid worden.

Daarnaast wilde Aartjan ook dat het extra eenvoudig voor zijn team zou zijn om nieuwe content toe te voegen. Zeker als die steeds in dezelfde structuur is. No problem, fixen we. Want hoewel we voor onze Online Leeromgevingen met een vast raamwerk werken, kunnen we heel eenvoudig extra functionaliteit ‘bovenop’ de website ontwikkelen.

Het eindresultaat is een solide en strakke Online Leeromgeving, die helemaal past bij Aartjan. En waar zijn team heerlijk in kan werken.

Aartjan van Erkel, foto 400x400

Rick is een kwaliteitsstandaard voor ons. Elke keer dat we een freelancer gaan selecteren, omschrijven we het profiel als een ‘type Rick’.

Rick is handig en denkt zo goed vooruit dat we niemand meer willen die de lat lager heeft liggen.

Aartjan van Erkel
Auteur van bestsellers Nummer1, Maak ze gek! en Verleiden op internet
Verdien geld door je kennis te delen

Verdien geld door je kennis te delen

Met de vooruitgang van het internet in de afgelopen tien jaar en met alle beschikbare technologie is het nog nooit zo eenvoudig geweest om je kennis te delen via een online training.

In mijn gratis e-book kijken we naar vijf onderdelen die belangrijk zijn bij het plannen van je volgende online trainingen en geef ik je tips die je direct kunt toepassen.

Scroll naar boven

Download nu gratis dit e-book en leer hoe je je website nog succesvoller maakt

Leer in deze mini-cursus hoe je je website nog succesvoller maakt, te beginnen met dit gratis e-book.  Je kunt je op ieder moment met één klik weer uitschrijven.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik heb ook een hekel aan SPAM en ik ga zorgvuldig om met je e-mailadres. Naast het e-book, stuur ik je periodiek een e-mail met tips. Als je dat niet wilt, of als je van gedachten verandert, kun je je eenvoudig met één klik afmelden. Mijn privacybeleid vind je hier