Portfolio

Nieuwe website voor Aartjan van Erkel

Aartjan van Erkel

Klant: Aartjan van Erkel

Aartjan van Erkel is internet copywriter, trainer, professioneel spreker en auteur van de bestsellers Nummer 1, MAAK ZE GEK! en  Verleiden op internet.

Hij is een vooraanstaande trainer op het gebied van verkoop, marketing en conversieoptimalisatie.

Soort project:

De opdracht

Aartjan wilde een website die uitstraalt waar hij voor staat: exclusiviteit, ‘premium’, kwaliteit, zonder daarbij uit het oog te verliezen dat Aartjan regelmatig buiten de lijntjes kleurt.

Hoe ik dit heb aangepakt

Een nieuwe website bouwen voor de beste copywriter van Nederland: dat was een flinke uitdaging. Maar ik durf te stellen dat het goed is gelukt.

Aartjan had een ontwerp voor de website laten maken door Emma Hastjarjanto van Studio Windstil. Dit ontwerp heb ik vervolgens uitgebouwd tot een volledige website. Hiervoor heb ik een page builder gebruikt.

Een van de hoofdelementen op de website van Aartjan zijn de vele weggevers. Er staan veel e-books en zelfs luisterboeken op zijn website, die gratis beschikbaar zijn. Het is belangrijk dat deze weggevers duidelijk worden weergegeven en dat het inschrijfproces feilloos verloopt. Nadat de bezoeker een weggever heeft aangevraagd, worden zijn gegevens beveiligd doorgestuurd naar ActiveCampaign, zodat de weggever opgestuurd kan worden en de bezoeker eventueel vervolgmails ontvangt.

Aartjan schrijft ook dagelijks een blog. Hij wil daarbij niet lastiggevallen worden door allerlei technische klusjes om ervoor te zorgen dat zijn blog goed op zijn website staat. Daarom heb ik ervoor gezorgd dat hij alleen de tekst en de afbeelding van de blog hoeft toe te voegen. De rest wordt automatisch voor hem in orde gemaakt.

Het resultaat

Aartjan voelt zich helemaal thuis op zijn nieuwe website. Hij kan eenvoudig zijn dagelijkse blog toevoegen en zijn team kan zelf aanpassingen doen aan de website.

 

Bekijk deze website:
www.schrijvenvoorinternet.nl

Dankjewel voor de superstrakke oplevering van maar liefst 2 NIEUWE WEBSITES dit jaar. Ik ben daar superblij mee.

Ik zou niet weten aan wie ik WP op dit moment liever zou toevertrouwen. Je ben een absolute held en een benchmark in mijn team en ik merk dat iedereen enorm veel vertrouwen in jou heeft.

Aartjan van Erkel
Auteur van bestsellers Maak ze gek! en Verleiden op internet​
Dit zijn de 6 eigenschappen van succesvolle websites​

Dit zijn de 6 eigenschappen van succesvolle websites​

Of je nu producten of diensten aanbiedt, je website is een belangrijk verkoopkanaal voor je bedrijf. Het is een van de eerste dingen die je potentiële klanten zullen zien wanneer ze online op zoek zijn.

Als je niet steeds bezig blijft met je website en deze gebruiksvriendelijk en relevant houdt voor je doelgroep, loop je een serieus risico om potentiële klanten aan je concurrenten te verliezen.

In dit e-book heb ik 6 aandachtspunten op een rij gezet, waarmee je jouw website naar een hoger niveau kunt tillen.

Scroll naar boven

Download nu gratis dit e-book en leer hoe je je website nog succesvoller maakt

Leer in deze mini-cursus hoe je je website nog succesvoller maakt, te beginnen met dit gratis e-book.  Je kunt je op ieder moment met één klik weer uitschrijven.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik heb ook een hekel aan SPAM en ik ga zorgvuldig om met je e-mailadres. Naast het e-book, stuur ik je periodiek een e-mail met tips. Als je dat niet wilt, of als je van gedachten verandert, kun je je eenvoudig met één klik afmelden. Mijn privacybeleid vind je hier