Portfolio

Nieuwe website voor Anne Raaymakers – Fanfactor.nl

Anne Raaymakers

Klant: Anne Raaymakers

Anne Raaymakers is de Facebook Queen van Nederland. Met haar bedrijf Fanfactor organiseert zij seminars en trainingen over online marketing.

Soort project:

De opdracht

Na vier jaar groeien, was de website van Anne ingehaald door haar bedrijf. De website straalde niet meer de kwaliteit uit die Anne haar klanten wilde aanbieden. Daarom zijn we aan de slag gegaan om een website te bouwen die wel past bij Fanfactor van deze tijd.

Hoe ik dit heb aangepakt

Na uitgebreide gesprekken over de doelen die Anne met haar website voor ogen had, ben ik begonnen met het maken van een ontwerp. Gelukkig heeft Anne een uitgebreide huisstijl die kon dienen als basis voor het ontwerp.

Het heeft uiteindelijk niet veel tijd gekost om een ontwerp te maken waar Anne enthousiast voor was.

De website is gebouwd met een page builder. Met een page builder heb ik alle mogelijkheden die ik nodig heb om de website te maken, maar kunnen ook Anne en haar team zelf met de site werken. Tijdens de bouw van de website is er dan ook continu rekening gehouden met het feit dat de website na oplevering ook eenvoudig door Anne en haar team bijgehouden moest kunnen worden, zodat ze niet voor iedere aanpassing afhankelijk waren mijn mijn agenda. Daarom heb ik een uitgebreide bibliotheek gemaakt met blokken die eenvoudig ingezet kunnen worden op de website. Op die manier kan er sneller gewerkt worden en blijft de uniformiteit binnen de website bewaard.

Een van de hoofdelementen op de website van Anne zijn de weggevers.  Het is belangrijk dat deze weggevers duidelijk worden weergegeven en dat het inschrijfproces feilloos verloopt. Nadat de bezoeker een weggever heeft aangevraagd, worden zijn gegevens beveiligd doorgestuurd naar Autorespond, zodat de weggever opgestuurd kan worden en de bezoeker eventueel vervolgmails ontvangt.

Anne schrijft ook dagelijks een blog. Ze wil daarbij niet lastiggevallen worden door allerlei technische klusjes om ervoor te zorgen dat de blog goed op haar website staat. Daarom heb ik ervoor gezorgd dat ze alleen de tekst en de afbeelding van de blog hoeft toe te voegen. De rest wordt automatisch in orde gemaakt.

Het resultaat

De nieuwe website van Anne mag er zijn. De website straalt uit hoe Fanfactor anno nu is: hoge kwaliteit, premium maar toch persoonlijk.

Bekijk deze website:
www.fanfactor.nl

Rick is de externe technische man in mijn bedrijf en ik ben heel blij met hem. Ik laat alles aan hem over; de website, de ledenwebsite (Wishlist), de autoresponder (Autorepond), hosting, alles! Hij zet alles zelfstandig op, overlegt indien nodig en levert precies wat ik wil. Heerlijk!

Anne Raaymakers
Facebook Expert, Marketing Mentor, auteur van bestseller ‘Vind Ik Leuk!’
Dit zijn de 6 eigenschappen van succesvolle websites​

Dit zijn de 6 eigenschappen van succesvolle websites​

Of je nu producten of diensten aanbiedt, je website is een belangrijk verkoopkanaal voor je bedrijf. Het is een van de eerste dingen die je potentiële klanten zullen zien wanneer ze online op zoek zijn.

Als je niet steeds bezig blijft met je website en deze gebruiksvriendelijk en relevant houdt voor je doelgroep, loop je een serieus risico om potentiële klanten aan je concurrenten te verliezen.

In dit e-book heb ik 6 aandachtspunten op een rij gezet, waarmee je jouw website naar een hoger niveau kunt tillen.

Scroll naar boven

Download nu gratis dit e-book en leer hoe je je website nog succesvoller maakt

Leer in deze mini-cursus hoe je je website nog succesvoller maakt, te beginnen met dit gratis e-book.  Je kunt je op ieder moment met één klik weer uitschrijven.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik heb ook een hekel aan SPAM en ik ga zorgvuldig om met je e-mailadres. Naast het e-book, stuur ik je periodiek een e-mail met tips. Als je dat niet wilt, of als je van gedachten verandert, kun je je eenvoudig met één klik afmelden. Mijn privacybeleid vind je hier