Portfolio

Nieuwe website voor Ninke van der Leck

Ninke van der Leck

Klant: Ninke van der Leck

Ninke van der Leck is een vooraanstaande coach voor personal brands, coaches en adviseurs waarbij de focus ligt op less is more. Ze helpt ondernemers om de vanzelfsprekende #1 te worden voor de bovenkant van hun markt.

Soort project:

De opdracht

Ninke van der Leck heeft begin 2020 de koers van haar bedrijf gewijzigd. Waar ze eerst veel online trainingen verkocht aan veel klanten, biedt ze nu alleen high-end coaching voor een beperkt aantal ondernemers. Daarom moest er een nieuwe website komen, die een bijpassende uitstraling had.

Hoe ik dit heb aangepakt

Om dit project van het begin af aan goed te laten verlopen, hebben we duidelijke plannen gemaakt en hebben we ons goed voorbereid. We hebben vooraf goed onderzoek gedaan naar wat belangrijk was voor deze nieuwe website, voor wie de website was bestemd en wat onze hoofddoelstellingen zijn. Aan de hand van deze informatie heb ik Ninke een aantal websites voorgelegd, met de vraag wat ze van die websites vond. Op basis van deze informatie heeft Milou Daniels van The Brandstudio een prachtig ontwerp voor de nieuwe website gemaakt. Samen met Milou heb ik dit ontwerp verder verfijnd, waarbij we een mooie balans tussen design (less is more, premium) en conversieverhogende technieken hebben bereikt.

Aan de hand van dit ontwerp heb ik de website ontwikkeld, op basis van de meest recente standaarden.  Hierbij heb ik gebruik gemaakt van een page builder, zodat ook het team van Ninke goed met de website kan werken, als er bijvoorbeeld iets aangepast moet worden.

Het resultaat

Het ‘less is more’-gevoel, wat Ninke wil uitstralen, zit nu niet alleen in het design van de website, maar ook in het gebruik van de website. Ninke voelt zich helemaal thuis op haar nieuwe website.

 

Bekijk deze website:
ninkevanderleck.nl

Ik heb Rick gevraagd mijn nieuwe website te bouwen omdat hij technisch sterk is, kennis heeft van online marketing en conversieverhogende technieken. Het is een prachtige site geworden die future-proof is en waarmee mijn team goed uit de voeten kan. We besparen nu zelfs uren wegens de gebruiksvriendelijkheid.

Ninke van der Leck
Ninke van der Leck – High value businesscoach
Dit zijn de 6 eigenschappen van succesvolle websites​

Dit zijn de 6 eigenschappen van succesvolle websites​

Of je nu producten of diensten aanbiedt, je website is een belangrijk verkoopkanaal voor je bedrijf. Het is een van de eerste dingen die je potentiële klanten zullen zien wanneer ze online op zoek zijn.

Als je niet steeds bezig blijft met je website en deze gebruiksvriendelijk en relevant houdt voor je doelgroep, loop je een serieus risico om potentiële klanten aan je concurrenten te verliezen.

In dit e-book heb ik 6 aandachtspunten op een rij gezet, waarmee je jouw website naar een hoger niveau kunt tillen.

Scroll naar boven

Download nu gratis dit e-book en leer hoe je je website nog succesvoller maakt

Leer in deze mini-cursus hoe je je website nog succesvoller maakt, te beginnen met dit gratis e-book.  Je kunt je op ieder moment met één klik weer uitschrijven.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik heb ook een hekel aan SPAM en ik ga zorgvuldig om met je e-mailadres. Naast het e-book, stuur ik je periodiek een e-mail met tips. Als je dat niet wilt, of als je van gedachten verandert, kun je je eenvoudig met één klik afmelden. Mijn privacybeleid vind je hier