Portfolio

Online Leeromgeving voor Aartjan van Erkel

Aartjan van Erkel

Klant: Aartjan van Erkel

Aartjan van Erkel is internet copywriter, trainer, professioneel spreker en auteur van de bestsellers Nummer 1, MAAK ZE GEK! en  Verleiden op internet.

Hij is een vooraanstaande trainer op het gebied van verkoop, marketing en conversieoptimalisatie.

Soort project:

Voor Schrijvenvoorinternet.nl van Aartjan van Erkel heb ik de ledenwebsite ontwikkeld. Op deze ledensite kunnen klanten van Aartjan van Erkel inloggen en de online cursussen volgen die ze hebben aangeschaft.

De website is volledig geïntegreerd met Autorespond, waardoor nieuwe klanten helemaal automatisch toegang krijgen tot het gekochte product.

Voor deze website heb ik gebruik gemaakt van WordPress, WishList Member en mijn eigen plugins Better WishList API en RAM Membership Tools.

Bekijk deze website:
leden.schrijvenvoorinternet.nl

Ik ben superblij met mijn nieuwe ledensite. Als briefing had ik schetsen aangeleverd van de site die ik wilde, en Rick bouwde een site die nog beter was dan de site die ik voor ogen had. Want hij was bereid om on the fly nog wat verbeteringen in het ontwerp en de user experience door te voeren.

Aartjan van Erke
Auteur van bestsellers Maak ze gek! en Verleiden op internet​
Scroll naar boven

Download nu gratis dit e-book en leer hoe je je website nog succesvoller maakt

Leer in deze mini-cursus hoe je je website nog succesvoller maakt, te beginnen met dit gratis e-book.  Je kunt je op ieder moment met één klik weer uitschrijven.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik heb ook een hekel aan SPAM en ik ga zorgvuldig om met je e-mailadres. Naast het e-book, stuur ik je periodiek een e-mail met tips. Als je dat niet wilt, of als je van gedachten verandert, kun je je eenvoudig met één klik afmelden. Mijn privacybeleid vind je hier