Portfolio

Online Leeromgeving voor Ikstopwel.nl én Ikveranderwel.nl

Marcel Borst

Klant: Marcel Borst

Marcel Borst helpt al 11 jaar mensen om te stoppen met roken via hypnose. En met een slagingspercentage van gemiddeld 86% behaalt bij hier goede resultaten mee.

Soort project:

De opdracht

Het liep allemaal niet altijd even soepel met Online Leeromgevingen van Marcel Borst en Bianca L’abée. Ze hebben allebei online cursussen die, met name op het gebied van het vrijgeven van modules, nogal complex in elkaar zitten. Daar ging vaak wat mee mis, waardoor Bianca en Marcel regelmatig handmatig moesten ingrijpen. Extra werk dus én klanten die vervelende foutmeldingen aan liepen.

Ze wilden graag overstappen naar mijn Online Leeromgeving, waarbij ze bovendien hun twee losse Online Leeromgeving wilden samenvoegen tot één Online Leeromgeving: ikgawel.nl.

Hoe ik dit heb aangepakt

Uiteraard heb ik mijn eigen raamwerk voor Online Leeromgevingen gebruikt en heb ik deze voor Marcel en Bianca ingericht. Dit raamwerk blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid en intuïtiviteit. Bovendien is de boel goed beveiligd, helemaal volgens de ‘bijzondere’ regels die Marcel en Bianca daarvoor gebruiken.

Een voorbeeldje: bij de cursus van Bianca mag de cursist zelf beslissen wanneer hij het programma start. Vanaf dat moment staat de eerste module twee dagen open. Daarna sluit de eerste module, en gaan automatisch de volgende modules open. Met de Online Leeromgeving van Bureau RAM is dat geen probleem. Met de zogenaamde Beveiligingsregels is dat eenvoudig in te stellen.

Bovendien past de Online Leeromgeving zich automatisch aan aan de cursist die inlogt. Als een klant van Marcel Borst inlogt, die de cursus ‘Stoppen met roken’ volgt, dan staat er automatisch het goede logo boven en worden de huiskleuren van Marcel gebruikt. Als het een klant van Bianca is, die de cursus ‘Afvallen met een virtuele maagband’ volgt, dan wordt haar huisstijl toegepast. Op deze manier kunnen Marcel en Bianca meerdere merken voeren in één Online Leeromgeving.

Het resultaat

Sinds ze zijn overgestapt, krijgen Marcel en Bianca bijna geen vragen meer over hóe de Online Leeromgeving werkt, maar alleen maar over de inhoud van hun cursus. Precies zoals je het wilt hebben.

Een paar jaar geleden kwam Rick op mijn pad. Ik had al een online leeromgeving, maar die was niet heel gebruiksvriendelijk. Het kostte mij veel tijd om deelnemers te helpen. Rick heeft toen in korte tijd mijn hele programma opnieuw neergezet. Daarbij heeft hij een aantal extra dingen ingebouwd die mij veel werk uit handen hebben genomen. Ik hoef nu bijna nooit meer in mijn online programma iets voor deelnemers te regelen of te corrigeren.

Als ik tegen een probleem aanloop, dan mail ik Rick gewoon. Hij pakt het meestal snel op. Hij overlegt eerst altijd even wat zijn bevindingen zijn voordat hij de beoogde oplossing neerzet en elke keer denkt hij aan praktische dingen, waar ik alleen maar extra blij van word. De kracht van Rick is voor mij dat hij niet alleen verstand heeft van het online platform dat ik gebruik, maar ook van alle overige systemen die daaraan zijn gekoppeld.

Kortom, heb je een technische man nodig die ook functioneel met je meedenkt en niet schroomt om je erop aan te spreken als hij betere en eenvoudigere oplossingen ziet, dan ben je bij Rick van Bureau RAM aan het juiste adres.

Marcel Borst
Ikstopwel.nl
Verdien geld door je kennis te delen

Verdien geld door je kennis te delen

Met de vooruitgang van het internet in de afgelopen tien jaar en met alle beschikbare technologie is het nog nooit zo eenvoudig geweest om je kennis te delen via een online training.

In mijn gratis e-book kijken we naar vijf onderdelen die belangrijk zijn bij het plannen van je volgende online trainingen en geef ik je tips die je direct kunt toepassen.

Scroll naar boven

Download nu gratis dit e-book en leer hoe je je website nog succesvoller maakt

Leer in deze mini-cursus hoe je je website nog succesvoller maakt, te beginnen met dit gratis e-book.  Je kunt je op ieder moment met één klik weer uitschrijven.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik heb ook een hekel aan SPAM en ik ga zorgvuldig om met je e-mailadres. Naast het e-book, stuur ik je periodiek een e-mail met tips. Als je dat niet wilt, of als je van gedachten verandert, kun je je eenvoudig met één klik afmelden. Mijn privacybeleid vind je hier