Portfolio

Online Leeromgeving voor Lisette Brattinga

Lisette Brattinga

Klant: Lisette Brattinga

Lisette Brattinga coacht ambitieuze ondernemers die willen groeien naar meer omzet, vrijheid en plezier. Ze biedt coaching, live trainingen en online trainingen.

Soort project:

Voor Lisette ontwikkelde ik een membership website waar de klanten van hun online trainingen kunnen volgen.

De website is volledig geïntegreerd met Autorespond.nl, waardoor nieuwe klanten volledig automatisch toegang krijgen tot het product wat ze hebben aangeschaft.

Op deze leeromgeving kunnen cursisten verschillende opdrachten invullen. Sommige antwoorden worden vervolgens aan het eind van de cursus, helemaal automatisch, verwerkt tot een marketingplan en een bedrijfsplan. Dit unieke concept blijkt een groot succes.

Scroll naar boven

Download nu gratis dit e-book en leer hoe je je website nog succesvoller maakt

Leer in deze mini-cursus hoe je je website nog succesvoller maakt, te beginnen met dit gratis e-book.  Je kunt je op ieder moment met één klik weer uitschrijven.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik heb ook een hekel aan SPAM en ik ga zorgvuldig om met je e-mailadres. Naast het e-book, stuur ik je periodiek een e-mail met tips. Als je dat niet wilt, of als je van gedachten verandert, kun je je eenvoudig met één klik afmelden. Mijn privacybeleid vind je hier