Portfolio

Online Leeromgeving voor Ruitergevoel

Hester Bransen

Klant: Hester Bransen

Hester Bransen is een succesvol trainer van dressuurruiters. Met haar bedrijf Ruitergevoel coacht ze ambitieuze dressuurruiters om meer trainingseffect te bereiken.

In 2019 ontving Hester de prestigieuze HIP Award en werd ze uitgeroepen tot de Hippisch Instructeur van het jaar.

Soort project:

Hester Bransen van Ruitergevoel heeft een online cursus ontwikkeld. Deze online cursus gaat ze aan haar cursisten aanbieden via een Online Leeromgeving.

De Online Leeromgeving is opgebouwd volgens het raamwerk van RAM ICT Services en is helemaal gericht op zo klantvriendelijk mogelijk aanbieden van de cursus.

Bekijk deze website:
leden.ruitergevoel.nl
Dit zijn de 6 eigenschappen van succesvolle websites​

Dit zijn de 6 eigenschappen van succesvolle websites​

Of je nu producten of diensten aanbiedt, je website is een belangrijk verkoopkanaal voor je bedrijf. Het is een van de eerste dingen die je potentiële klanten zullen zien wanneer ze online op zoek zijn.

Als je niet steeds bezig blijft met je website en deze gebruiksvriendelijk en relevant houdt voor je doelgroep, loop je een serieus risico om potentiële klanten aan je concurrenten te verliezen.

In dit e-book heb ik 6 aandachtspunten op een rij gezet, waarmee je jouw website naar een hoger niveau kunt tillen.

Scroll naar boven

Download nu gratis dit e-book en leer hoe je je website nog succesvoller maakt

Leer in deze mini-cursus hoe je je website nog succesvoller maakt, te beginnen met dit gratis e-book.  Je kunt je op ieder moment met één klik weer uitschrijven.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik heb ook een hekel aan SPAM en ik ga zorgvuldig om met je e-mailadres. Naast het e-book, stuur ik je periodiek een e-mail met tips. Als je dat niet wilt, of als je van gedachten verandert, kun je je eenvoudig met één klik afmelden. Mijn privacybeleid vind je hier