Portfolio

Online Leeromgeving voor Taco Oosterkamp

Taco Oosterkamp

Klant: Taco Oosterkamp

Taco Oosterkamp is auteur van de bestseller “Schaamteloos Delegeren” en een veelgevraagd spreker.

Hij helpt je je bedrijf te optimaliseren en te laten groeien.

Soort project:

Voor Taco Oosterkamp heb ik de ledenwebsite Biblio.one ontwikkeld. Op deze ledensite kunnen klanten van Taco inloggen en de online cursussen volgen die ze hebben aangeschaft.

De website is volledig geïntegreerd met Keep (voorheen InfusionSoft), waardoor nieuwe klanten helemaal automatisch toegang krijgen tot het gekochte product.

Voor deze website heb ik gebruik gemaakt van WordPress, WishList Member en mijn eigen plugins Better WishList API en RAM Membership Tools.

Ik wilde graag een online omgeving hebben, waar onze klanten mijn online trainingen eenvoudig kunnen gebruiken. Het kostte me eerst al een paar weken om uit te zoeken welke oplossingen er zijn, maar daar werd ik allemaal niet blij van. Ook al niet omdat ik wilde dat het allemaal goed geïntegreerd zou worden met ons CRM.

Toen kwam ik via Aartjan van Erkel en Anne Raaymakers bij Rick terecht. Rick beloofde me om dit voor eens en altijd voor mij uit te zoeken. Hij zou er dan ook voor zorgen om het helemaal werkend te krijgen. En dat is precies wat er is gebeurd!

Het bouwproces was no-nonsense en nu hebben we een prachtige ledenwebsite, die koppelt met ons favoriete CRM. Mijn team heeft er weinig omkijken meer naar en onze klanten hebben eenvoudig toegang tot onze materialen, waar zij weer heel blij van worden.

Taco Oosterkamp
Business Thinker
Scroll naar boven

Download nu gratis dit e-book en leer hoe je je website nog succesvoller maakt

Leer in deze mini-cursus hoe je je website nog succesvoller maakt, te beginnen met dit gratis e-book.  Je kunt je op ieder moment met één klik weer uitschrijven.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik heb ook een hekel aan SPAM en ik ga zorgvuldig om met je e-mailadres. Naast het e-book, stuur ik je periodiek een e-mail met tips. Als je dat niet wilt, of als je van gedachten verandert, kun je je eenvoudig met één klik afmelden. Mijn privacybeleid vind je hier