Portfolio

Online Leeromgeving voor Tamara Beekmans

Tamara Beekmans

Klant: Tamara Beekmans

Tamara Beekmans is een van Nederlands bekendste coaches voor hooggevoelige vrouwen en auteur van een succesvol boek: ‘De roep van de hooggevoelige vrouw’.  Ze heeft duizenden vrouwen geïnspireerd en begeleid in hun proces van hoofd naar hart.

Soort project:

Voor Tamara’s bedrijf Vrouwenkracht Academie heb ik een uitgebreide online leeromgeving opgezet.

Haar klanten kunnen niet alleen hier hun gekochte cursus volgen, maar deelnemers aan haar jaarprogramma’s kunnen hier ook alles vinden over hun opleiding. Ze kunnen lesmaterialen downloaden, de boekenlijst bekijken en zelf afspraken inboeken voor hun coaching.

Ik werk al jaren samen met Rick. Ik ben ontzettend blij met hoe geweldig alles er tot nu toe al uit ziet en hoe de samenwerking is gegaan en hoe geweldig al deze mogelijkheden zijn binnen de Online Leeromgeving.

Ik ben vind het een fijn gevoel dat ik altijd kan rekenen op de hulp, kennis en wijsheid van Rick. Hij probeert in iedere situatie mee te denken en mee te voelen.

Tamara Beekmans
Coach voor hooggevoelige vrouwen
Scroll naar boven

Download nu gratis dit e-book en leer hoe je je website nog succesvoller maakt

Leer in deze mini-cursus hoe je je website nog succesvoller maakt, te beginnen met dit gratis e-book.  Je kunt je op ieder moment met één klik weer uitschrijven.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik heb ook een hekel aan SPAM en ik ga zorgvuldig om met je e-mailadres. Naast het e-book, stuur ik je periodiek een e-mail met tips. Als je dat niet wilt, of als je van gedachten verandert, kun je je eenvoudig met één klik afmelden. Mijn privacybeleid vind je hier