Portfolio

Vrouwenkracht Academie - Bureau Ram

Nieuwe website voor Vrouwenkracht Academie

Tamara Beekmans

Klant: Tamara Beekmans

Tamara Beekmans is een van Nederlands bekendste coaches voor hooggevoelige vrouwen en auteur van een succesvol boek: ‘De roep van de hooggevoelige vrouw’.  Ze heeft duizenden vrouwen geïnspireerd en begeleid in hun proces van hoofd naar hart.

Soort project:

De opdracht

Tamara had haar eerste website zelf gebouwd. Deze website was zeker niet verkeerd, maar toch paste de website niet meer bij Tamara anno nu. Tamara was uitgegroeid tot een voortrekker en iemand die voorop loopt in haar expertise. Nu wilde ze graag dat haar website dit ook uitstraalde.

Maar aan de andere kant wilde ze ook een website waar ze zelf eenvoudig mee kon werken. Ze wil nadrukkelijk niet voor elk dingetje bij haar webdesigner, ons dus, aan hoeven te kloppen.

Hoe we dit hebben aangepakt

Zoals bij elk traject voor een nieuwe website zijn we gestart met een uitgebreide verkenningsfase. We vinden het belangrijk om onze klanten heel goed te kennen, zodat we een website maken die helemaal bij je past. Een website die, bij wijze van spreken, zit als een lekkere, warme winterjas.

Samen met onze vaste designer Cheryl Porcelijn van Cprecision hebben we een pakkend webdesign gemaakt. Daarna zijn we de website gaan ontwikkelen, waarbij we rekening hebben gehouden met al bestaande content op Tamara’s website.

Natuurlijk is het belangrijkste doel van Tamara’s website om bezoekers te overtuigen om Tamara beter te leren kennen en om uiteindelijk klant te worden. Een belangrijk onderdeel daarvan zijn de Call-to-actions. We hebben het eenvoudig gemaakt voor Tamara om per pagina en per blog een Call-to-action te selecteren. Op die manier is de website voor Tamara gebruikersvriendelijk, en bovendien blijft de website ‘strak in het gelid’, omdat er minder handmatige aanpassingen nodig zijn.

Het resultaat

Tamara heeft nu een website met een Premium uitstraling, die uitstekend past bij Tamara anno nu. Ze kan zelf eenvoudig met haar site overweg. Blogs en nieuwe producten toevoegen is een eitje.

Bekijk deze website:
vrouwenkrachtacademie.nl
Dit zijn de 6 eigenschappen van succesvolle websites​

Dit zijn de 6 eigenschappen van succesvolle websites​

Of je nu producten of diensten aanbiedt, je website is een belangrijk verkoopkanaal voor je bedrijf. Het is een van de eerste dingen die je potentiële klanten zullen zien wanneer ze online op zoek zijn.

Als je niet steeds bezig blijft met je website en deze gebruiksvriendelijk en relevant houdt voor je doelgroep, loop je een serieus risico om potentiële klanten aan je concurrenten te verliezen.

In dit e-book heb ik 6 aandachtspunten op een rij gezet, waarmee je jouw website naar een hoger niveau kunt tillen.

Scroll naar boven

Download nu gratis dit e-book en leer hoe je je website nog succesvoller maakt

Leer in deze mini-cursus hoe je je website nog succesvoller maakt, te beginnen met dit gratis e-book.  Je kunt je op ieder moment met één klik weer uitschrijven.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik heb ook een hekel aan SPAM en ik ga zorgvuldig om met je e-mailadres. Naast het e-book, stuur ik je periodiek een e-mail met tips. Als je dat niet wilt, of als je van gedachten verandert, kun je je eenvoudig met één klik afmelden. Mijn privacybeleid vind je hier