Verdien geld door je kennis te delen

Gratis e-boek

Verdien geld door je kennis te delen

cover-verdien-geld-door-je-kennis-te-delen-500x600

Hoe je je eigen online training maakt

Download mijn gratis e-book, waarin je leert hoe je een goed onderwerp bedenkt voor een online training en hoe je deze cursus in de markt kunt zetten.

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om een online training te maken

Met de vooruitgang van het internet in de afgelopen tien jaar en de alle beschikbare technologie is het nog nooit zo eenvoudig geweest om je kennis te delen via een online training.

Mensen willen steeds meer informatie. We hebben gemakkelijk toegang tot het internet en er is een hongerige markt van kopers voor bijna elk onderwerp.

Trainingen worden gemaakt om een probleem op te lossen dat een klant heeft. Ze presenteren de oplossing en stellen de klant in staat om nieuwe vaardigheden te leren.

In mijn gratis e-book kijken we naar vijf gebieden belangrijk zijn bij het plannen van je volgende online trainingen en geef ik je tips die je direct kunt toepassen.

“Rick is een kwaliteitsstandaard voor ons. Elke keer dat we een freelancer gaan selecteren, omschrijven we het profiel als een ‘type Rick’.

Rick is handig en denkt zo goed vooruit dat we niemand meer willen die de lat lager heeft liggen.”

Aartjan van Erkel
Auteur van bestsellers Maak ze gek! en Verleiden op internet​

Scroll naar boven

Download mijn gratis e-book en leer hoe je geld kunt verdienen door je kennis te delen

Leer in deze mini-cursus hoe je een goed onderwerp bedenkt voor een online training en hoe je deze cursus vervolgens in de markt kunt zetten.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik heb ook een hekel aan SPAM en ik ga zorgvuldig om met je e-mailadres. Naast het e-book, stuur ik je periodiek een e-mail met tips. Als je dat niet wilt, of als je van gedachten verandert, kun je je eenvoudig met één klik afmelden. Mijn privacybeleid vind je hier

Download nu gratis dit e-book en leer hoe je je website nog succesvoller maakt

Leer in deze mini-cursus hoe je je website nog succesvoller maakt, te beginnen met dit gratis e-book.  Je kunt je op ieder moment met één klik weer uitschrijven.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik heb ook een hekel aan SPAM en ik ga zorgvuldig om met je e-mailadres. Naast het e-book, stuur ik je periodiek een e-mail met tips. Als je dat niet wilt, of als je van gedachten verandert, kun je je eenvoudig met één klik afmelden. Mijn privacybeleid vind je hier